BILTRANSPORT

Din bil på vores
fejeblad

Transport af bil kræver tillid, uanset om der er tale om en ny eller gammel bil. Hos Kronborg Transport tager vi derfor godt hånd om din bil, uanset om den er gammel eller ny. 

Skal du have transporteret en ny eller nyere bil til eller fra forhandler, sørger Kronborg Transport for at din bil bliver transporteret direkte fra A til B. Hos os er der ingen smutturer. 

Hos Kronborg Transport benytter vi udelukkende "lukkede transporter". Det betyder, at vi transportere din bil i en lukket container. Det giver dig den bedste sikkerhed for din bil. Mange vælger denne løsning til specielle biler eller veterankøretøjer, der ikke tåler transport på et åbent lad. 

Hos os er du altid sikret en sikker transport, uanset om din bil er ny eller gammel. Det eneste der kræves, er at du har alle papirerne på bilen, inden vi læsser den. For at vi skal kunne transportere din bil, kræver det en registreringsattest og en underskrevet købsaftale eller fuldmagt, hvis ikke det er dit navn, der står på registreringsattesten. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok